Звіт про події,  Конференції

XXVIII Міжнародної студентської наукової конференції «Кар’єрно-професійні уявлення й переваги студентів: тренди, парадигми, фактори»

Студентка 1 курсу магістратури Падалко Євгенія кафедри МЕЕПП (керівник – доктор технічних наук, професор, професор кафедри МЕЕПП Стрілкова Тетяна) прийняла участь у роботі  XXVIII Міжнародної студентської наукової конференції «Кар’єрно-професійні уявлення й переваги студентів: тренди, парадигми, фактори».

Конференція присвячена дню Науки. Засідання проходили у форматі on-line. https://nua.kharkov.ua/uk/2021/04/10/den-nauki-2021-2/

Доповідь: «Вплив дистанційного навчання на формування світогляду студентів їх мотивацію та подальший кар’єрний розвиток».

В доповіді було відзначено: «Розвиток дистанційної освіти та освіти загалом має бути спрямований на індивідуалізацію навчального процесу, яка дозволить якнайкраще реалізувати потенціал кожного студента. Успішне використання дистанційних методів навчання та своєчасне інформування і консультування студентів щодо кар’єрних перспектив зможе підвищити мотивацію та впевненість у вибраному шляху сучасних студентів та підштовхнути їх до поступового планування подальшої кар’єри».

Бажаємо успіхів студентам та їх керівникам!