Абітурієнтам,  Анонс,  Оголошення

Запрошення на NURE Winter Holidays 2021

Харківський національний університет радіоелектроніки запрошує школярів, батьків, вчителів і всіх охочих на NURE Winter Holidays 2021. З 8 січня по 10 січня 2021 року кожного дня з 10:00 по 17:00, тебе чекають цікаві, яскраві та корисні майстер-класи, захопливі воркшопи у прямих ефірах NURE TV.

20 пізнавальних майстер-класів, воркшопів, онлайн-тренінгів та wow-лекцій з фізики, математики, робототехніки, електроніки, 3D графіки, мультимедіа технологій, ІТ, бізнесу тощо.

Це унікальна можливість дізнатися багато цікавої інформації, познайомитсь з новітніми технологіями, получити практичні поради, опанувати створення різноманітних проектів, засобів та приладів. А також поставити питання, що Вас цікавлять. Ведучі та лектори онлайн-зустрічей — викладачі ХНУРЕ та Фізматики.

Приєднуйтесь, аби отримати масу корисної інформації.
Чекаємо Всіх на нашому ютуб-каналі NURE TV. Відмічай цей день в календарі та натискай на нагадування, буде цікаво.


8 січня 2021 року

9 січня 2021 року

10 січня 2021 року


А якщо мрієш обирати свою професію майбутнього в Першому серед кращих, та стати нашим майбутнім студентом, ти маєш час самостійно познайомитися з освітніми програмами, які є в нашому університеті, адже тепер усі інформаційні ресурси для абітурієнтів зібрані за одним посиланням: https://nure.ua/abituriyentam/links