Звіт про події

У ХНУРЕ відбувся День відкритих дверей

10 листопада у Харківському національному університеті радіоелектроніки відбувся День відкритих дверей, на якому майбутні студенти разом із батьками мали змогу дізнатись про університет, його освітні програми, можливості, факультети та спеціальності, особливості вступної кампанії 2020, а також особисто поспілкуватись з деканами, викладачами та студентами.

Привітав гостей заходу голова приймальної комісії, ректор університету радіоелектроніки, професор Валерій Семенець, який розповів гостям про основні  переваги навчання в ХНУРЕ, можливості участі у міжнародних освітніх програмах, отримання подвійних дипломів.

«Харківський національний університет радіоелектроніки з його освітніми програмами, студентськими та науковими міжнародними проектами, відкриває великі можливості отримати сучасну освіту за напрямками, що сьогодні користуються у світі найбільшим попитом. Тож я бажаю вам відповідального вибору навчального закладу і сподіваюсь, що вже наступного року ми побачимо вас у стінах ХНУРЕ вже у якості наших студентів», – зауважив ректор.

Також перед абітурієнтами виступив заступник голови приймальної комісії Андрій Єрохін, який детально розповів про факультети та спеціальності університету, а також ознайомив гостей з особливостями вступу до ХНУРЕ і відповів на запитання майбутніх вступників та їх батьків.